Propostes artístiques 2018/2019
Noves propostes
KIRINEOC
Kepa Junkera & Cobla Sant Jordi

 

Cobla Sant Jordi & Kepa Junkera "KIRINEOC" un camí a recórrer entre dues cultures.

Pujar i baixar per la serralada imaginària de la música de Kepa Junkera amb el so únic i especial de la Cobla Sant Jordi. En un concert d'uns 90 minuts oferirem un repertori de diverses composicions originals del trikilari basc, amb arranjaments de Pedro Lamas.

 

+ info i contractació promocio@coblasantjordi.cat

Obligats

Cobla Sant Jordi i Marcel Sabaté

 

Presentació del disc ‘Obligats’ 

Un concert de sardanes, on s’alternen grans títols de sardanes amb sardanes obligades de diversos instruments de la Cobla. És un concert amb molta força on la Cobla mostra la seva cara més virtuosa i salvatge. 

 

+ info i contractació promocio@coblasantjordi.cat

Viladesau

Cobla Sant Jordi i Marcel Sabaté

 

Presentació del disc homenatge a Ricard Viladesau amb motiu del centenari del seu naixement.

Un programa de sardanes de Ricard Viladesau, on es combinen les seves sardanes més conegudes amb les més espectaculars i les més virtuoses, incloent-hi al concert sardanes obligades.

 

+ info i contractació promocio@coblasantjordi.cat 

Coblism2

Raph Dumas i la Cobla Sant Jordi

 

La conseqüència de Coblism 1 és Coblism 2, un nou espectacle que combinarà, la música electrònica, el DJ i la Cobla. Si us voleu transportar al món de la psicodèlia, el Theremín, tot amanit amb una Cobla, Coblism2 és el concepte, la barreja de la tradició amb la vida actual. 

 

+ info i contractació promocio@coblasantjordi.cat

Les Impressions camperoles per Edmon Colomer

Edmon Colomer i la Cobla Sant Jordi

 

Aquest concert és un homenatge a Joaquim Serra i les seves Impressions camperoles, una obra mestra que va fer només amb 17 anys. Sota la batuta i la mirada acurada d’Edmon Colomer, aquest concert vol ser a part un reconeixement a la música per a cobla dels grans autors de diferents èpoques que han marcat l’estil de la composició per a Cobla.

Programa: Sardana pòstuma, Joep Serra. Presents de boda, Josep Serra. Dansa de fadrins, Joaquim Serra. Impressions camperoles, Joaquim Serra. Des de terres americanes, Xavier Pagés. Amical, Ricard Lamote de Grignon. Mariona, Eduard Toldrà. Sardana nº1, Robert Gerhard. Montmagastre, Manuel Oltra. Juny, Juli Garreta.

 

+ info i contractació promocio@coblasantjordi.cat

Quatre vegades vint

Antoni Ros-Marbà i la Cobla Sant Jordi

Amb motiu del 80è aniversari del mestre Antoni Ros-Marbà, conjuntament amb la Cobla Sant Jordi oferim un concert variat amb obres del mestre Ros-Marbà i grans obres de la música per a cobla. Aquest concert serà presentat al concert inaugural del Festival de Música de Cervera i al Palau de la Música Catalana.

 

+ info i contractació promocio@coblasantjordi.cat

Propostes en contractació
Roger Mas i la Cobla Sant Jordi

 

El singular repertori del cantautor solsoní es presenta interpretat per una de les cobles més sòlides i de major projecció del moment: La Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona (Premi Ciutat de Barcelona de Música 2011). La incorporació de la sonoritat de la doble canya, així com d'un metall ajustat, embolcallen les seves cançons amb gran encert i donen com a resultat un diàleg intens i emotiu. Un disc en directe, de més de setanta minuts, que conté, a més a més, quatre peces inèdites i una excursió per algunes joies de la cançó europea.

+ info i contractació promocio@coblasantjordi.cat

Pascal Comelade i la Cobla Sant Jordi

 

El talent, la imaginació, la capacitat de reinventar-se a cada proposta... Aquests són només alguns dels trets distintius del músic Pascal Comelade, el qual ja havia mostrat el seu interès pel món de la sardana i el coblisme. En aquest concert, Comelade revisa els seus últims vint anys de trajectòria musical i fa realitat un antic desig d’acostament per part de la Cobla Sant Jordi. 

+ info i contractació promocio@coblasantjordi.cat

Així s’encenen al vent

El Grup COSES i la Cobla Sant Jordi

 

L’històric i renovat Grup Coses ha decidit unir esforços amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona per preparar un concert amb una lectura actualitzada dels temes més emblemàtics del seu repertori: Au Jovent! El campaner de Taüll, Nova oració del Parenostre, Com hauria estat bell, Pell de tambor, El faroner del Cap de Creus, Goig en llaor de Felip V... Per posar-hi bona solfa a aquest nou projecte han comptat amb la col∙laboració del compositor, productor i pianista Xavier Guitó, que ha sabut crear els arranjaments musicals necessaris per construir una nova sonoritat, que suma l’energia i vitalitat de les veus dels Coses, Miquel Estrada, Ton Rulló, Jordi Fàbregas i el multi instrumentista Joan “Juanche” Aguiar, amb la contundència, sensibilitat i lligam amb la terra de la Cobla Sant Jordi, que segueix mantenint el seu afany de treball per apropar la cobla a l’inimaginable, amb nous aliats, nous projectes i nous amics. 

+ info i contractació promocio@coblasantjordi.cat

Cançó per a cobla

Laia Frigolé i la Cobla Sant Jordi

 

La mezzo soprano Laia Frigolé interpreta magistralment, acompanyada per la Cobla Sant Jordi i sota la batuta de Marcel Sabaté, obres d’Eduard Toldrà, Enric Morera, Xavier Montsalvatge, Amadeu Vives, Antoni Carcellé i Joan Viladomat entre sardanes de Joaquim Serra, Juli Garreta, Fèlix Martínez i Comín, Emili Saló i Marc Timón. Un ampli repertori d’obres per a cobla i cantades que inclou sardanes i d’altres peces musicals.

 

+ info i contractació promocio@coblasantjordi.cat

Un francolí a Ítaca

El Francolins i la cobla Sant Jordi

 

Els Francolins i la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, presentem el CD ‘Un Francolí a Ítaca’ fruit de la col·laboració entre les dues formacions, que suposa un apropament del repertori d’Els Francolins a la música de cobla.

 

Els Francolins: 7 flabiolaires –flabiol i tamborí-. 

Cobla: 11 músics i bateria-. 

Us oferim un concert on la banda de flabiols s’integra a la cobla i passa a formar-ne una secció més, ampliant-ne la instrumentació i donant-li el seu color característic.

Les músiques formen part del repertori habitual d’Els Francolins, incloent-hi unes quantes peces noves, tot plegat amb una aproximació a la música simfònica pel que fa a la composició i desenvolupament dels temes però partint de la base de la música tradicional com a pilar estructural de la banda. 

+ info i contractació promocio@coblasantjordi.cat

Grans èxits

Cobla Sant Jordi

 

Us oferim un concert amb títols imprescindibles per conèixer la sonoritat de la cobla. Inclou una acurada selecció de sardanes emblemàtiques del repertori d’ahir, d’avui i de sempre. La cobla en estat pur. Sardanes de, Pep Ventura, Josep i Joaquim Serra, Eduard Toldrà, Juli Garreta, Josep Vicens, Enric Morera, Vicenç Bou, Manuel Saderra i Puigferrer, Francesc Mas Ros, Antoni Ros-Marbà, Ricard Viladesau, Enric Ortí i Marc Timón. Una producció fàcil, amb 12 músics a l’escenari.

 

+ info i contractació promocio@coblasantjordi.cat

Altres propostes

 

La cobla es caracteritza principalment per la seva feina de plaça en ballades, aplecs i balls. També a la sala de concerts, on pot oferir una àmplia gamma de música d’autor, amb un repertori configurat tant per sardanes com per obres de format lliure. En aquest sentit, la Cobla Sant Jordi us ofereix tot un ventall de possibilitats per tal de configurar un concert al vostre gust, amb un programa d’autors clàssics, contemporanis, que giri a l’entorn d’una temàtica, etc.

 

+ info i contractació promocio@coblasantjordi.cat

© 2018 per SJProduccions 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • White YouTube Icon